Managers en projectleiders kunnen zoveel meer bereiken wanneer ze zich ontwikkelen als leider.

“Bij de Leidersvakschool leren senior-managers en projectleiders die doorgegroeid zijn vanuit hun vak hoe ze zonder weerstand effectief, efficiënt en productief leiding kunnen geven aan zichzelf en de organisatie.”

Sinds 1994 leerde Anke Jegerings honderden managers, projectleiders en adviseurs hoe ze vanuit een onafhankelijke positie betere resultaten kunnen realiseren, trouw kunnen zijn aan zichzelf en meer invloed kunnen hebben. Zij ontwikkelde vele leiderschap programma’s en was jarenlang verbonden als enige niet-wetenschappelijk opgeleide docent verbonden aan Hogere Managementopleidingen en een MBA (Masteropleiding Business Administration).

Coachend Leiderschap
Anke werkte samen met Willem Verhoeven, die als een van de eersten in Nederland een grote stimulans gaf aan het denken over en het werken met een coachende stijl van leidinggeven.  Zij verzorgde tal van coachend leiderschapstrainingen zoals resultaat gericht coachen, grensverleggend coachen, sturen zonder de baas te spelen, vragen stellend coachen, sturing geven aan zelfsturende teams.

Anke gaf samen met sir John Whitmore (pionier in coaching en leadership development) workshops over coachend leidinggeven.

Anke is afgestudeerd aan de Hoge School van Nijmegen en gecertificeerd als kernkwaliteitentrainer en de Work-facilitator. Sinds 10 jaar neemt zij deel aan intensieve leiderschapstrainingsprogramma bij Robert Fritz in Vermont. Gevolgd door vele vervolgtrainingen in Stockholm, Wenen en Londen.

Oorspronkelijke, revolutionaire ideeën, concepten en principes
Robert Fritz (USA, Vermont) is zonder twijfel een van de meest originele denkers als het gaat over het realiseren van resultaten. Robert is een multi-talent: hij is musicus, componist, schrijver, filmmaker en organisatieconsultant.
Fritz is een uitzonderlijk uitvinder, zijn werk bijzonder aards en gaat over echte mensen en echte organisaties, die echte resultaten kunnen boeken waarin ze geloven. Al meer dan 35 jaar helpt hij organisaties dit proces beter te begrijpen en met succes toe te passen.
Dit gedachtengoed én de kennis en ervaring die zij heeft verworven, worden gebruikt in al haar programma’s.

Bekijk het LinkedIn profiel van Anke Jegerings >

Wil je aan de slag met jouw ontwikkeling als persoonlijk leider? Je wordt ondersteund voorbij een ‘point of no return’. Het risico om terug te vallen wordt tot een minimum gereduceerd. Je krijgt helderheid over jouw vraagstukken, jouw richting, jouw doelen, jouw volgende stappen, jouw keuzes en wat je kunt doen om daar te komen.

Benieuwd wat klanten over Anke zeggen? Kijk dan hier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
-->