Op deze pagina geef ik een overzicht van de diensten die ik aanbied om je te helpen:

Koersvast leiding te nemen, te hebben en te houden.

Wil je onderzoeken welke dienst het beste bij je past? Ik help je graag hierbij. Vraag een gesprek met mij aan waarin ik je begeleid om helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets. 

Bel: 06 2280 6595 of stuur een e-mail naar ankejegerings@leidersvakschool.nl met daarin je naam, telefoonnummer en wanneer je het beste te bereiken bent en ik neem contact met je op.

Leidersvakschool Jaarprogramma 

Stel je voor dat je leiderschap echt op een veel hoger niveau komt: je bereikt meer en betere resultaten, je hebt altijd zelf het stuur in de hand, een uitstekende relatie met de top van het bedrijf. En de medewerkers; zij volgen je graag! Tegelijk doe je alleen maar wat je écht wil doen en heb je veel meer tijd voor alle zaken die je naast je werk ook nog leuk en belangrijk vindt. ⇒ lees meer

Leidersvakschool Individueel programma

Het individueel programma is de meest exclusieve dienst van de leidersvakschool. Het programma wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw specifieke vragen en manier van leren. ⇒ lees meer


De programma’s van de Leidersvakschool krijgen van deelnemers uitstekende beoordelingen!

Wim Maas, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank
"Tot mijn verbazing ontdekte ik dat er een gebied is waar ik me veel afhankelijker opstelde dan ik me ooit gerealiseerd heb. Ik reageerde op omstandigheden en problemen die zich voordeden. Doordat ik van Anke leerde vanuit een andere oriëntatie naar situaties te kijken en de principes van structurele spanning toe te passen, heb Ik nu zelf de regie op alle gebieden te pakken en sta meer dan ooit zelf aan het stuur."

Wim Ummels, Competentiemanager ROC
"Zonder dat het heel dramatisch aanvoelde was ik zoekend en tegelijkertijd wist ik niet wat ik aan het zoeken was. Ik heb handvatten en instrumenten gekregen hoe ik zelf de volledige sturing kan pakken over mijn loopbaan. Ik beheer mijn eigen toekomst. Ik pak signalen op en zet heel snel ideeën om naar een product of dienst. Ik werk veel minder uren en heb een vele betere privé-werkbalans."

Dave Jacobs, Projectleider Sprinklerinstallaties Unica
"Ik werd door Anke heel snel begrepen waardoor ik veel gemakkelijker zelf duidelijk kreeg hoe dingen in elkaar zitten. Andere trainers vertellen je een algemeen verhaal maar dit ging echt over mij en hoe ik verder kan komen. Al binnen een paar maanden behaalde ik in plaats van 5 %, 15 % winst met een project. De kwaliteit van mijn projecten is enorm verbeterd doordat ik veel beter plan, medewerkers hebben veel meer plezier doordat ze veel meer betrokken zijn bij projecten. Ze willen nu zelf al, vooraf wat ze bij het ene project hebben geleerd, direct toepassen op het volgende project."

Arno Valen, Parkmanager Landal Green Parks
"Ik wilde af van de politiepettencultuur en veel meer de kapitein worden op ”mijn schip” waar medewerkers in vrijheid kunnen werken om onze gasten een fantastische vakantie te bezorgen.
Ik heb me al tijdens het programma van Anke ontwikkeld tot een effectieve productieve en zelfverzekerde leider. Of het nu om medewerkerstevredenheid, gasttevredenheid of financiële resultaten gaat; alles is verbeterd."

Lees de uitgebreide reviews: “Wat klanten zeggen

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
-->