Leidersvakschool Individueel programma

Het individueel programma is de meest exclusieve dienst van de leidersvakschool

Voor alle managers, projectleiders en adviseurs die het gevoel hebben het stuur niet altijd in de hand te hebben, medewerkers onvoldoende meekrijgen, niet tevreden zijn over hun relatie met de top van het bedrijf, teveel van hun tijd brandjes aan het blussen zijn.

Het programma wordt volledig afgestemd op jouw specifieke vraagstukken rondom een of meerdere van de volgende 3 topics

1. Hoe je altijd zelf aan het stuur staat en de beste waardevolle resultaten voor je bedrijf kunt creëren.
2. Hoe je voor jezelf waardevolle resultaten en een mooie carrière creëert.
3. Hoe jij en  je medewerkers met verantwoordelijkheid, plezier, en betrokkenheid en kunnen werken.

NB Het is ook mogelijk dat je een geheel andere stap wilt gaan zetten op een manier die veel beter bij je past en je ideale levensstijl mogelijk maakt.

Vraag hier de brochure aan! >>

Deelname omvat de volgende onderdelen:

  • 10 inspirerende bijeenkomsten, iedere drie weken, van gemiddeld anderhalf uur.
  • In deze bijeenkomsten ga je met Anke aan de slag om op een respectvolle wijze resultaten te realiseren voor jezelf èn jouw organisatie.
  • De opbouw van de bijeenkomsten wordt helemaal aangepast aan jouw specifieke vraagstukken en jouw manier van leren. Door reflectie op iedere bijeenkomst houd je scherp voor ogen wat je geleerd hebt en waar je mee aan de slag kunt in de dagelijkse praktijk.
  • De bijeenkomsten vinden plaats op een rustige, mooie locatie waar je gemakkelijk afstand kunt nemen van de dagelijkse praktijk.
  • Oefen-, lees-, kijk- en luisteropdrachten en grondige en opbouwende feedback op opdrachten.
  • Emergency-coaching:

Hiervan kun je onbeperkt gebruik maken in geval van nood bij het implementeren van jouw resultaten. Resultaten bereik je gemakkelijker door iedere week of twee weken je voortgang te rapporteren.

Wil je onderzoeken of het individuele leiderschapsprogramma bij je past?

Ik help je graag hierbij. Vraag een gesprek met mij aan waarin ik je begeleid om helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.


Bel: 06 2280 6595 of stuur een e-mail naar ankejegerings@leidersvakschool.nl (met daarin je naam, telefoonnummer en wanneer je het beste te bereiken bent. Ik stuur je dan binnen 48 uur 3 opties uit mijn agenda voor een belafspraak).

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar ankejegerings@leidersvakschool.nl

Meer weten over het Leidersvakschool Individueel Programma of heb je meer documentatie nodig? Laat je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken de brochure in je mailbox! >>


Ervaringen van deelnemers:

Rien Bal, Senior Integraal Projectleider BAM Infra bv:
"Ik werd in de uitvoering van mijn functie afhankelijker van wat op topniveau in de organisatie werd beslist en dat bracht een behoorlijke dosis onzekerheid met zich mee. Al vrij snel na de start van het individueel programma leerde ik te kiezen voor die zaken die ik echt belangrijk vind. Ik laat me niet meer in diskrediet brengen door emoties. Doordat ik zo duidelijk en zelfverzekerd de lead neem zijn de mensen die ik aanstuur veel effectiever. Ik weet nu hoe ik mijn carriërre een totaal nieuwe draai kan geven. En zeker zo belangrijk; ik breng veel meer tijd door met mijn gezin, heb tijd voor mijn hobby’s en mijn gezondheid is met sprongen vooruitgegaan."

Anne Friedrich, Senior Controller:
 
"Geen standaard coachingstraject gericht op competenties en vaardigheden. Het programma van Anke heeft een vele bredere benadering en uitwerking.
Doordat ik duidelijk heb wat ik precies wil, heb ik een mooi vervolg aan mijn carriërre gegeven door een fantastische nieuwe baan met meer impact in de organisatie. Mijn doelen zijn helder, zowel in werk als privé, en deze doelen zijn concreet meetbaar en veel beter op elkaar uitgelijnd.
Ik weet, en kan beter duiden, waar ik werkplezier uithaal. 
Als je worstelt met rusteloosheid, je afvraagt: 'zit ik wel goed op mijn plek', dan ben je bij Anke op het goede adres. Je ontwikkelt in jouw eigen ritme en tempo een perspectief wat past bij jou."
 

Marius Hendriksen, Manager Global Sale en Offshore Technologie:                           "In mijn huidige functie mag ik werken met mensen met zeer verschillende culturele achtergronden, op zeer verschillende niveaus in organisaties. Dankzij jouw support en steun ben ik in staat om, zonder mijn authenticiteit te verliezen, in de rol te stappen die een specifieke situatie vereist. Vroeger speelde ik die rol wel, maar was ik het niet. Daar prikte iedereen binnen 10 minuten dwars doorheen.
Dat ik mezelf accepteer heeft me ook veel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik laat me veel sterker dan voorheen leiden door mijn innerlijk moreel kompas en niet door wat de buitenwacht ervan vindt."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
-->